Fitness&Aerobic Camp: Vodice 5. - 7. rujna postaju vježbačka meka!

Foto: Press Foto
 
VODICE će 5.- 7. rujna biti prava mala fitness i aerobic meka! Naime, tih dana na četiri lokacije u Vodicama se održava Fitness&Aerobic Camp. Ako ste ljubitelj grupnih programa, željni ste novih znanje, radite kao trener ili ste vježbač i volite biti u toku s novim vježbačkim trendovima, tada ćete prvoga vikenda u rujnu biti na Campu! Usput, ako želite ludu zabavu nakon dana ispunjenog treninzima i učenjem, nema sumnje da je Fitness&Aerobic Camp mjesto za vas!
 
"Iz Vodica sam se vratila kući puna pozitivne energije, upoznala puno pozitivnih ljudi koji dijele jednak interes, a to je interes za fizičkim zdravljem. Ako me pitate idem li i ove godine, samo ću vam reći: DA, IDEM i jedva čekam, a sugerirala bih svim osobama koje žele početi vježbati, a ne znaju što i kako, da dođu, u 3 dana isprobaju razne vrste treninga, nakon čega će se lakše odlučiti što im odgovara. Također, Camp preporučujem i rekreativnim vježbačima jer osim što će ovdje imati prilike isprobati razne vrste treninga, vidjet će i kako izgleda vježbanje kod nekog drugog trenera. Dodatna vrijednost je mjesto na moru i plaža gdje sam skoknula na odmor i kupanje. Spontani ples uz koreografiju u centru Vodica i party navečer je dodao jedan fenomenalan osjećaj oslobađanja pozitivne energije." rekla je o prošlogodišnjem Campu Tanja Orlovac Vasiljević iz Zagreba.
 
Što je Fitness&Aerobic Camp?
 
Nakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2014. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Naime, i ove godine, drugi put u Hrvatskoj i Vodicama, na 8. Aerobic&Fitness Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno - sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!
 
Gdje se održava Fitness&Aerobic Camp?
 
Kamp se održava na četiri različite lokacije: u Sportskoj dvorani hotela Olympia, Otvorenim bazenima hotela Olympia, plaži hotela Olympia i Lounge Baru Hookah u Vodicama.
 
Kako se prijaviti?
 
Ispuniti online prijavnicu sa svim traženim informacijama. Nakon uplate kotizacije potrebno je registrirati se osobno za Vodice Fitness&Aerobic Camp u petak 05.09.2014, u Hotelu Olympia od 17:00-20:00 sati, preuzeti potvrdu o plaćanju, raspored događanja te poklon pakete.
 
Ispunite službeni prijavni obrazac s traženim informacijama koji se nalazi na www.fitaerobic-camp.com ili pošaljite e-mail na dagmar@fitaerobic-camp.hr u kojem je potrebno ispuniti sljedeće:
 
- Ime i prezime
- Datum i godina rođenja
- Adresa
- Broj mobitela
- E-mail
 
Cijene kotizacija za sudjelovanje na Vodice Fitness&Aerobic Campu uključuju sudjelovanje na svim sportskim događajima tijekom tri dana, besplatan ulaz na party te sponzorske poklone.

Kako doći na Camp?
 
Fitness&Aerobic Camp nudi još jednu mogućnost više svim prijavljenima. Pridružite nam se u organiziranim autobusima s polascima iz Zagreba, Pule i Rijeke. 
 
Zagreb polazak:
Petak 05.09.2014. u 10.30h s parkinga FC Vita (rotor)
 
Zagreb povratak:
Nedjelja 07.09.2014. u 18.00h ispred hotela Olympia
 
CIJENA: 160kn/osobi povratna karta Zagreb-Vodice-Zagreb
 
Polazak Pula:
05.09.2014. u 09.00h ispred Arene
 
Povratak Pula:
07.09.2014. u 17.00h ispred hotela Olympia
 
CIJENA: 200kn/osobi povratna karta Pula-Vodice-Pula
 
Rijeka polazak:
05.09.2014. u 11.00h s parkinga Delta
 
Rijeka povratak:
07.09.2014. u 18.00h ispred hotela Olympia
 
CIJENA: 200kn/osobi povratna karta Rijeka-Vodice-Rijeka

Svoje mjesto možete rezervirati uplatom navedenog iznosa na:
 
SPK SaSaZu Zagreb
IBAN HR4123600001102198895
Zagrebačka banka dd
Maksimirska 86-88a, Zagreb
Swift/BIC: ZABAHR2X
 
Opis plaćanja: Vaše Ime, vrsta karte
Poziv na broj: prazno ili predbroj 99 i dalje prazno (mobilne aplikacije)
 
Nakon izvršene uplate kopiju iste pošaljite na sasazuzagreb@gmail.com, a mi ćemo vam potvrditi uplatu i rezervirati vaše mjesto.
 
Vidimo se u Vodicama, 05. - 07.09.2014.!
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara