Saznajte tko je osvojio dvije pune kotizacije za Aerobic&Fitness Camp u Vodicama

Foto: Press

INDEX Fit prošlog je tjedna odlučio jednog vjernog čitatelja nagraditi s dvije pune kotizacije za Aerobic&Fitness Camp, koji će se održati u Vodicama.

Sve što ste trebali napraviti je uploadati citat o zdravom životu na Index Lajk, a onaj koji je sakupio najviše lajkova odlučili smo nagraditi bogatom nagradom.

Dvije kotizacije stižu na adresu korisnika:

Ninzha77

"Napredak je spor, ali odustajanje ga neće ubrzati."

Čestitamo sretnom dobitniku, kojeg ćemo o osvojenoj nagradi obavijestiti putem njegovog računa na Index Lajku, a on nam se može javiti i na mail fit@index.hr.

Važna napomena: nagrada NE UKLJUČUJE smještaj!

Ljubitelj ste fitnessa i aerobica? Smatrate idealnim spajanje sporta i plesnih pokreta? Želite naučiti više, ali i upoznati supercool ekipu koja ima sličan lifestyle kao i vi?

Zaokružite crvenim flomasterom na kalendaru: 05. – 07. rujna 2014. godine! Javite svima: nema me tih dana! Idem u Vodice na 8. Aerobic&Fitness Camp!
 
Što je Aerobic&Fitness Camp?
 
Nakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2014. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Naime, i ove godine, drugi put u Hrvatskoj i Vodicama, na 8. Aerobic&Fitness Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!
 
Gdje se održava Aerobic&Fitness Camp?
 
Kamp se održava na četiri različite lokacije: u Sportskoj dvorani hotela Olympia, Otvorenim bazenima hotela Olympia, plaži hotela Olympia i Lounge Baru Hookah u Vodicama.
 
Kako se prijaviti?
 
Ispuniti online prijavnicu, sa svim traženim informacijama. Nakon uplate kotizacije potrebno je registrirati se osobno za Vodice Fitness&Aerobic Camp, u petak 05.09.2014, u Hotelu Olympia od 17:00-20:00 sati, preuzeti potvrdu o plaćanju, raspored događanja te poklon pakete.
 
Ispunite službeni prijavni obrazac s traženim informacijama, koji se nalazi na www.fitaerobic-camp.com ili pošaljite e-mail na dagmar@fitaerobic-camp.hr, u kojem je potrebno ispuniti sljedeće:
 
Ime i prezime
Datum i godina rođenja
Adresa
Broj mobitela
E-mail
 
Cijene kotizacija za sudjelovanje na Vodice Fitness&Aerobic Campu uključuju sudjelovanje na svim sportskim događajima tijekom tri dana, besplatan ulaz na party te sponzorske poklone.
 
Tko je ekipa koja sve ovo organizira?
 
Većina velikih priča i projekata počinje na nekoj ležernoj kavi. Takva je stvar i sa Udrugom Mojo, glavnim organizatorom Aerobic&Fitnerss Campa. Jedno lijeno popodne javila se ideja o osnivanju udruge, koja će za cilj imati promicanje drugačijeg lifestylea i kulture. Dagmar & Marija su osobe koje stoje iza Moja, povele su se za idejom: Budi promjena koju želiš vidjeti. Zdravlje, trening , pozitivan stav prema životu te stručnost; sve na jednom mjestu.Okupljajući velike znalce fitnessa na jednom mjestu, u jednom ambijentu, kao što je morska obala, želimo pobuditi, vratiti ili obnoviti Mojo, kako bi svi bili spremni za novu sezonu i nove životne izazove.
 
Dobrodošli u ekipu! Stigli ste u pravi čas. Vrijeme je za eksploziju nove energije. Vidimo se u Vodicama!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara