Ana Gruica otkrila odličan trik uz koji ćete svakodnevno piti dovoljno vode

Ana Gruica otkrila odličan trik uz koji ćete svakodnevno piti dovoljno vode
Foto: Instagram

SPLITSKA glumica zna kako izbjeći dehidraciju.

Nakon što je shvatila da vlastitim primjerom može gotovo svakoga motivirati na vježbanje i zdrav život, Ana Gruica se odlučila na potpuni životni zaokret i postala je instruktorica joge. No s obzirom na njenu ljubav prema toj drevnoj disciplini i općenito vježbanju, samo je rijetke iznenadio taj njen potez.

Osim što s obožavateljima redovno dijeli nova fitness postignuća, nedavno je otkrila i kako izgleda njen trening, a svakodnevno dijeli i savjete vezane uz sedmodnevni fitness izazov, koji je pokrenula po uzoru na Jennifer Lopez. Podsjetimo, J.Lo je nedavno uspjela potaknuti brojne slavne face da barem na nekoliko dana prestanu konzumirati ugljikohidrate i šećer, a sve je pokrenula uz potporu svog dečka Alexa Rodrigueza i trenera Dodda Romera.

Baš kao i slavna pjevačica, Gruica se trudi uz brojne trikove olakšati postizanje pojedinih ciljeva. Jedan od njih je i ispijanje čak tri litre tekućine dnevno.

Iako se to čini kao poprilično zahtjevan zadatak, splitska glumica je otkrila kako njoj to polazi za rukom.

"Najbolje je napuniti bocu i nositi je sa sobom (doslovno) svugdje da te podsjeti da moraš piti. Inače ništa", otkrila je Gruica u jednoj od svojih Instagram priča.

Inače, količina vode koju trebate unijeti tijekom dana ovisi o mnogim faktorima, a nedavno smo jednom zauvijek odgovorili na pitanje koliko vode dnevno trebamo popiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara