Čudesna transformacija: Nije se odrekla čokolade, a riješila se 41 kilograma

Čudesna transformacija: Nije se odrekla čokolade, a riješila se 41 kilograma
Foto: Instagram

MAJKA troje djece u 15 mjeseci skinula je 41 kilogram. 35-godišnja Sally Stepniewski oduvijek je bila u dobroj formi, ali da bi ostala trudna trebalo joj je četiri godine pa je utjehu počela pronalaziti u hrani. 

“Zbog ciste sam ostala bez jajnika i s 28 sam prolazila kroz menopauzu. Borila sam se da ostanem trudna”, priznala je Sally.

Na dan kad je rodila blizance imala je 100 kilograma, a 2016. ponovno je ostala trudna. Do drugog porođaja imala je 118 kilograma.

“Bilo me sram bilo kome priznati koliko težim”, kaže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sally Stepniewski (@sally.steps)

 U travnju 2017., nakon hrpe bezuspješnih dijeta, pridružila se jednoj Facebook grupi i oduševila rezultatima drugih mama. Odvažila se na promjenu na dan kad je vaga pokazala 110 kilograma.

U prvom mjesecu je skinula šest kilograma.


“Nisam bila gladna, jela sam do 2200 kalorija u danu. Nisam se prejedala, a ni gladovala. Počela sam hodati, uživala sam u planiranju obroka i vidjela da ovo djeluje”, dodaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sally Stepniewski (@sally.steps)

Kako kaže, nikad nije bila pretjerano vješta u kuhinji pa je odabrala režim koji za doručak uključuje rižine krekere, humus, voće, tvrdo kuhana jaja. Uživala je i u tjestenini, kao i domaćoj čokoladi. Upisala je tabatu i HIIT te je redovito hodala i počela trčati. Istrčala je tri polumaratona.

Godinu dana kasnije bila je lakša 37 kilograma, a do danas su rezultati još bolji.

“Nosim odjeću veličine 38/40, imam 69 kilograma i puna sam samopouzdanja”, pohvalila se Sally.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sally Stepniewski (@sally.steps)

Uspješno održava tjelesnu težinu uz podršku prijateljica koje je pronašla na Facebooku i nada se da će do kraja godine prehodati ili istrčati ukupno 2020 kilometara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara