Fitness model snažnom porukom poručila da su ograničavajuće dijete štetne

Fitness model snažnom porukom poručila da su ograničavajuće dijete štetne
Foto: Instagram

FITNESS model Kelsey Wells ponovno motivira svoje pratitelje. Odlučila im je dati savjet koji se tiče zdrave i uravnotežene prehrane koja je jedan od načina da ostvarite svoj cilj i konačno prošećete vitko tijelo o kojem sanjarite.

Wells se fotografirala u ogledalu u sportskom topu i tajicama te pokazala svoje utrenirane ruke i trbuh. Kosu je svezala u visoki rep i odlučila progovoriti o štetnosti ograničavajućih dijeta koje mogu utjecati na tjelesno i mentalno zdravlje pojedinca. 

“Uspjeh po pitanju zdrave prehrane ne dolazi preko noći i ne uključuje stroga ograničenja. Važno je provoditi male, održive promjene koje će vam postati normalne te, najvažnije, učiniti zdravlje prioritetom. Nikad se nemojte izgladnjivati. Ne postoji čarobna metoda ili odgovor. Ne trebate pilule koje sagorijevaju masnoće ili čajeve za mršavljenje”, napisala je Wells koja smatra da se nitko ne bi trebao osjećati loše zbog kalorija koje unosi jer svaka osoba ima drugačije potrebe i nemoguće je primijeniti univerzalno pravilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELSEY WELLS (@kelseywells)

“Prije svega morate razumjeti da je hrana gorivo i naučiti kako nahraniti svoje tijelo u bilo koje doba godine, što znači da možete mijenjati prehranu ovisno o prioritetima, treningu ili bilo čemu drugome. Ako vam je trenutna prehrana stresna, onda nije za vas”, zaključila je Wells i još jednom oduševila svoje mnogobrojne pratitelje.

“Prestala sam pratiti obroke i vagati se. Moj pogled se potpuno promijenio i konačno znam što je zdravo”, komentirala je jedna korisnica Instagrama.

“Toliko je važno hranom unositi nutrijente, a često je to pravilo nešto što je ljudima najteže shvatiti”, dodala je druga.

Kelsey često objavljuje sličan motivirajući sadržaj vezan za fitness na društvenim mrežama i tako inspirira svoje pratitelje na zdrave i održive promjene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara