Gigi Hadid izjavila da bi radije umrla nego išla u teretanu kad putuje

Gigi Hadid izjavila da bi radije umrla nego išla u teretanu kad putuje
Foto: Instagram

VEĆ JE poznato da je jedna od najpoznatijih manekenki svijeta Gigi Hadid uporna i puno vremena provodi trenirajući, zbog čega se može pohvaliti savršeno isklesanim tijelom.

No umjesto u teretani, a posebno kad putuje, radije vježba u prirodi.

24-godišnja manekenka rekla je da koristi sve načine za oznojiti se u prirodi, a ne u zatvorenoj teretani, prenosi portal People.

"Jednostavno ne mogu ići u teretanu i trčati, radije bih umrla. Odrasla sam na otvorenom, tako da je moja omiljena stvar iskoristiti prirodu. Bicikliram svuda i plivam u moru u bilo kojem slobodnom trenutku", izjavila je.

Kad vrijeme ne provodi u prirodi, okreće se teretani zbog intenzivnog boksa, a svoju nevjerojatnu liniju duguje upravo kombinaciji kardija i boksa.

Također je izjavila da jako voli boks jer je to sport od kojeg se osjeća bolje, a voli i pristup trenera koji se prema njoj ne ponašaju kao prema modelu.

"Volim boks jer je to sport od kojeg se osjećam bolje, a vrijeme proleti. Uvijek želite još. Uz to, imam osjećaj da su treneri moja starija braća. Ne zanima ih jesam li model ili kako moje tijelo izgleda. Briga ih je samo način na koji udaram i upravo to je razlog zašto obožavam boks", pojasnila je poznata manekenka.

Osim što boksa svaki dan, Gigi je trenirala odbojku 12 godina, a uz to se bavi i jahanjem.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara