Glazbenik napravio već drugu neobičnu "vegansku" tetovažu pa posvađao internet

Glazbenik napravio već drugu neobičnu "vegansku" tetovažu pa posvađao internet
Foto: Instagram

NEKAD slavni glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji kao Moby već je 32 godine vegan i borac za prava životinja.

Kako bi to proslavio, nedavno je vratu istetovirao natpis “VEGAN FOR LIFE” te je svojim potezom oduševio obožavatelje, osobito vegane. No, sada je otišao korak dalje.

Na Instagramu se pohvalio novom tetovažom kojom je uspio šokirati. Naime, 54-godišnji glazbenik je preko obiju ruku dao napisati "Animal rights" (prava životinja).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli moby xⓋx (@moby)

"Kako je studeni mjesec u kojem obilježavam moju 32. godišnjicu veganstva, razmišljao sam i odlučio sam napraviti tetovažu (dobro, tehnički 12 tetovaža) kako bih to proslavio", objasnio je te dodao kako je postao aktivist za prava životinja iz više razloga, ali ponajprije zato što vjeruje da "svaka životinja ima pravo živjeti svoj vlastiti život prema vlastitoj volji".

Ipak, svojim potezom ovog puta nije zaradio isključivo komplimente.

"Kriza srednjih godina", poručio mu je jedan od pratitelja.

"Mobyjev sam obožavatelj, ali tetovaža je preekstremna. Svoja uvjerenja si mogao promovirati i srcem te dušom", zaključio je drugi.

"Oduzmite mu mobitel", složio se treći.

Zbog ovakvih komentara, njegovi istomišljenici su osjetili potrebu stati u obranu glazbenika pa je nastala prava žustra rasprava, a fotografija koju je objavio brzo je prikupila nekoliko tisuća komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara