Izgubila 36 kilograma bez strogih dijeta: "Male promjene bile su dovoljne"

Izgubila 36 kilograma bez strogih dijeta: "Male promjene bile su dovoljne"
Foto: Instagram

RANDI Vasquez oduvijek se borila s viškom kilograma, no to nikad nije utjecalo na njeno samopouzdanje.

"Uvijek sam se osjećala dobro u svojoj koži. Nisam se čak ustručavala nositi dvodijelni kupaći kostim ili neku drugu odjeću namijenjenu mršavijim ženama. Moram priznati da nisam bila u potpunosti sretna sa svojim izgledom, ali nisam ni htjela da to bude nešto što me sputava u životu", kaže ova 27-godišnjakinja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Randi Vasquez (@burgerstoburpees)

No nakon što je diplomirala, Vasquez je počela ozbiljno razmišljati o tome da smršavi.

"Nisam mogla naći posao koji sam htjela i imala sam problema s prilagođavanjem. Jela bih samo prženu piletinu i vafle. Postajala sam sve teža i teža. Počela sam primjećivati da se moje samopouzdanje smanjuje i da nemam volje ni za što. Bilo je krajnje vrijeme da nešto promijenim", ispričala je.

Osim toga, Vasquez više nije mogla ni kvalitetno obavljati svoj posao fotografkinje vjenčanja. 

"Sjećam se jednog para koje sam morala fotografirati na nekoj planini. Bila sam u toliko lošoj formi da ih nisam mogla pratiti uopće, zbog čega mi je bilo užasno neugodno. To je bio jedan od trenutaka kad sam shvatila da moram nešto učiniti sa svojim kilogramima", rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Randi Vasquez (@burgerstoburpees)

"Za početak sam krenula u teretanu dva puta tjedno i postala opsjednuta njome. U roku od pet ili šest mjeseci izgubila sam osam do devet kilograma, i to samo odlaskom u teretanu. U ožujku 2015. prijateljica me upoznala s popularnim BBG planom Kayle Itsines. Za nekoliko tjedana moje se tijelo počelo mijenjati i to mi je pomoglo da ostanem motivirana”, kaže Vasquez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Randi Vasquez (@burgerstoburpees)

"U godinu i pol izgubila sam 36 kilograma. Gubitak kilograma je pravi način da ostanete motivirani u svim područjima vašeg života. Fotografiram i dalje, a trčim i maratone u svoje slobodno vrijeme. Ne osjećam više da me moja težina može zadržati u bilo čemu", poručila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara