Jenna Jameson otvorila je profil na Instagramu posvećen ketogenoj dijeti

Jenna Jameson otvorila je profil na Instagramu posvećen ketogenoj dijeti
Foto: Instagram

KRALJICA ketogene dijete, kako je od milja zovu fanovi, Jenna Jameson, napravila je profil na Instagramu koji će posvetiti upravo takvom sadržaju.

Na novom profilu u nepuna dva dana je prikupila više od tri tisuće pratitelja, a nazvala ga je @ketocantlose.

Do sada je objavila ideju za doručak u kojem uživa s kćeri Batel Lu. Pripremila je jaja s kiselim vrhnjem na salati od rikole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@ketocantlose)

U drugoj snimci dala je ideju za brzi ručak za sve koji su zaposleni. U već gotovu teriyaki piletinu dodaje umak i tako dobiva ukusan ručak ili večeru.

Na profilu se može vidjeti i link na stranicu www.ketocantlose.com, što znači da će Jameson uskoro i na tom mjestu vjerojatno početi objavljivati informacije za sve koje zanima ketogena dijete.

Ona se sama borila s viškom kilograma i u travnju je počela prakticirati ketogenu dijetu uz povremeni post. Smršavila je 36 kilograma, a sada tjelovježbom pokušava učvrstiti tijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

“Ponovno mogu nositi bijele traperice, a to mi je bio cilj”, izjavila je bivša glumica poznata po ulogama u filmovima za odrasle koja je savjete za početnike i svoj napredak objavljivala na svom privatnom profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara