Kourtney Kardashian napali zbog keto dijete, ona im odgovorila

Kourtney Kardashian napali zbog keto dijete, ona im odgovorila
Foto: Instagram

KOURTNEY Kardashian od prošlog je tjedna ponovno na ketogenoj dijeti. Podvrgava joj se svake godine, na mjesec dana, i tvrdi da iznimno godi njenom organizmu, kao i da se za nju prvi put odlučila prije dvije godine, na nagovor liječnika.

Keto dijeta bazira se na niskom unosu ugljikohidrata, a visokom unosu masti pa su joj neki sada poručili da je nezdrava i restriktivna.

"Onima koji kažu da nisam dijetetičar, u pravu ste. Žao mi je ako je bilo tko pomislio da mi je to profesija. Svima koji kažu da je keto dijeta nezdrava, liječnik mi je rekao da je u redu na kraće periode kao metoda detoksikacije od metala ili toksina. Ne bih je nikome preporučila prije savjetovanja s liječnikom, ali ja je osobno volim", napisala je na Instagramu u svom odgovoru na kritike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Dijabetes postoji u mojoj obitelji, a liječnik provjerava razinu šećera u krvi dok sam na keto dijeti. Hvala svima na brizi", dodala je reality zvijezda.

Svima je poželjela ugodan dan i dala do znanja da namjerava nastaviti u smjeru koji je izabrala.

Keto dijeta postala je najpopularnija dijeta na svijetu, a slijede je brojne zvijezde poput Jenne Jameson, Halle Berry i drugih. Ipak, ima i kritičare poput slavne trenerice Jillian Michaels koja općenito ne zagovara dijete, već uravnotežen i zdrav režim prehrane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara