Obožavat ćete ovaj savjet: Scarlet Johansson zna što trebate piti prije treninga

Obožavat ćete ovaj savjet: Scarlet Johansson zna što trebate piti prije treninga
Foto: EPA-EFE

ZABORAVITE shakeove, smoothieje, banane i druge energetske bombe. Drage volje ćete ih zamijeniti napitkom koji glumica Scarlett Johansson konzumira prije treninga.

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka podrazumijeva i izbacivanje čokolade iz prehlade mogli biste je brzo prekršiti. Naime, Ryan i Eric Johnson su braća koja stoje iza Homage Fitnessa, dvorana u privatnim rezidencijama diljem Miamija, New Yorka i D.C.-ja, a koje obožavaju i slavne osobe poput Scarlett Johannson.

Upravo uz pomoć ove dvojice braće glumica je s lakoćom uspjela promijeniti za brojne glumačke angažmane, a tajna je u njihovom savjetu da se prije vježbanja počasti vrućom čokoladom koja sadrži najmanje 70 posto kakaa.

"Kako naši klijenti, baš kao i mi, već piju previše kave pokušali smo pronaći nešto što je prirodno, organsko, a što bi imalo isti ili barem sličan utjecaj", izjavio je Eric za Insider.

Osim što je tamna čokolada poznata po stvaranju hormona sreće, ona ima i druge benefite.

"Tamna čokolada oslobađa dopamin i ima mnoge prednosti poput povećanja protoka krvi i širenja krvnih žila", objasnio je te dodao kako je upravo to ključno za izgradnju mišića.

Ryan i Eric preporučuju konzumiranje 30 do 50 grama tamne čokolade prije nego uđete u teretanu i posvetite se intenzivnom treningu. Ona će vam dati energiju, ali vas neće previše zasititi i tako vas spriječiti da date sto posto sebe tijekom treninga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara