Osobni trener otkrio kojim vježbama svoj izgled duguju neke od slavnih zvijezda

Osobni trener otkrio kojim vježbama svoj izgled duguju neke od slavnih zvijezda
Foto: Instagram

GUNNAR Peterson slavni je trener koji trenira neka najpoznatija holivudska imena, uključujući Kendall Jenner, Khloe Kardashian i Kate Beckinsale. U fitness industriji Gunnar radi već 30 godina, a uspjeh, kako kaže, duguje upornosti. 

Za Daily Mail Peterson je objasnio kojim vježbama Khloe Kardashian, Kendall Jenner i Jennifer Lopez duguju svoja isklesana tijela.

Stražnjica poput one Khloe Kardashian

"Svatko tko očajnički želi lijepu, čvrstu i zaobljenu stražnjicu mora se usredotočiti na istu skupinu vježbi. Čučnjevi, iskoraci, mrtvo dizanje odlične su vježbe za to", objasnio je trener. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Noge kao Kendall Jenner

Dok je Khloe poznata po svojim oblinama, mlađa sestra Kendall Jenner poznata je po svojim vitkim rukama i nogama supermodela. 

"Razne varijacije iskoraka njezina su tajna. Što se ruku tiče, diže utege i radi velik broj ponavljanja vježbi koje izvodi", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Trbušni mišići poput Jennifer Lopez

Iako je navršila 50 godina, za njenim se savršenim trbušnim mišićima svi okreću.

"Jennifer radi dosta s utezima i elastičnim vrpcama. Kada trenira prednje trbušne mišiće, nikada ne zaboravlja i na one bočne. Brigu vodi i o donjem dijelu leđa s vježbama poput mrtvog dizanja", rekao je Gunnar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara