Previše je trenirala pa slomila stopalo, ali sada ima tijelo o kakvom je sanjala

Previše je trenirala pa slomila stopalo, ali sada ima tijelo o kakvom je sanjala
Foto: Instagram

DIJETETIČARKA Rebecca Gawthorne do prije pet godina je forsirala vlastito tijelo do krajnjih granica. Pretjerano je trenirala, trčala sve duže i brže, ali željeni rezultat je izostao. Kada je slomila stopalo, fizioterapeut joj je savjetovao da odustane od trčanja i počne raditi jednostavne vježbe istezanja uz pomoć bučica. Tako je konačno došlo do promjene o kojoj je sanjala.

“Između ovih dviju fotografija je pet godina razlike. Promjena koja se dogodila nije samo tjelesna nego i mentalna. Od nevjerojatno sramežljive djevojke postala sam snažna osoba koja voli svoje tijelo, cijeni ga i zahvalna je za svaki pokret koji može napraviti”, napisala je na Instagramu i pokazala u koliko je danas boljoj formi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebecca Gawthorne - Dietitian🌴 (@nourish_naturally)

Zbog trčanja se dobro osjećala. To joj je bio bijeg od učenja koji ju je rješavao nakupljenog stresa. Međutim, iako je mršavjela, tijelo joj nije bilo čvrsto.

“Trebala sam oblik tjelovježbe kojim bih učvrstila mišiće, kosti, zglobove, ligamente, a sve što sam poznavala je bio kardiotrening. Previše sam se forsirala jer sam toliko jako željela postati snažnija, a to me dovelo do ozljede zbog koje sam tjednima nosila longetu”, dodala je Gawthorne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebecca Gawthorne - Dietitian🌴 (@nourish_naturally)

Po preporuci fizioterapeuta, kupila je bučice od kilograma i počela vježbati. S vremenom je trening s utezima ponovno počela kombinirati s trčanjem i otkrila da je to za nju dobitna kombinacija.

“Trenutno sam jača i zdravija nego ikad i tjelesno i mentalno. Promjena se nije dogodila preko noći. To je bilo putovanje koje je imalo i uspone i padove. Treba strpljenja”, poručila je drugima koji možda imaju jednaku želju kao ona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara