Prošlo je godinu dana od "Života na vagi", a evo kako pobjednik danas izgleda

Prošlo je godinu dana od "Života na vagi", a evo kako pobjednik danas izgleda
Foto: Instagram

PROŠLO je točno godinu dana otkako se Alen Abramović našao u showu "Život na vagi", a nakon tri mjeseca je i pobijedio.

Godišnjicu je obilježio prigodnom fotografijom na kojoj je pokazao koliko je nevjerojatna njegova transformacija.

"Sutra će biti točno godina dana otkako sam započeo svoju transformaciju i krenuo s prvim treningom. Onaj zbunjeni i preplašeni čovjek u stolici i ljubičastoj majici veličine XXXXL, čijim je bolesnim nogama svjedočila cijela nacija, više ne postoji. Mrtav je. Prije godinu sam dana posadio sjeme i nekoliko mjeseci kasnije ponovno se rodio! Osjećam malu dozu ponosa, ali više od svega osjećam zahvalnost", napisao je i izdvojio važnu stvar koju je naučio u posljednjih godinu dana.

"Da, motivacija je bitna, ali postoji nešto što je puno važnije i snažnije - disciplina! Motivacija dođe i ode, ali disciplina? Ona ostaje ako je izgradimo i ona je ta koja će nas potjerati na trening, na vježbanje, na pokret i sačuvati nas od loših prehrambenih navika. Volim vas", dodao je Alen i na godišnjicu finala obećao fotografiju bez majice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Abramović (@alen_a.c.o.abramovich)

"Jedan od meni najdražih kandidata sezone od samog početka! Svaka čast, bio si i ostao favorit i inspiracija. Dokazao si da je puno toga moguće ako postoji volja i disciplina", poručila mu je jedna pratiteljica.

"Tek kad vidim fotografije od prije, shvatim koliko si daleko dogurao", napisao mu je ispod objave jedan od pratitelja.

Alen je s 181,3 kilograma na početku showa bio najteži kandidat treće sezone popularne emisije, a na finalnom vaganju težio je 94,9 kilograma, što znači da je u međuvremenu izgubio 86,4 kilograma ili 47,7 posto svoje mase.

Koliko je Alen ostao predan vježbanju i zdravom načinu života i nakon izlaska iz showa, svjedoče njegove brojne objave na društvenim mrežama, pa je tako nedavno otkrio i nekoliko trikova za brzo mršavljenje. U svakom slučaju, Alene - bravo!

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara