Simon Cowell je neprepoznatljiv, evo kojoj vrsti prehrane to duguje

Simon Cowell je neprepoznatljiv, evo kojoj vrsti prehrane to duguje
Foto: EPA-EFE

ČLAN žirija američkog i britanskog Supertalenta Simon Cowell oduševio je svojom transformacijom. Novu figuru ponosno pokazuje zahvaljujući veganskoj prehrani. 

59-godišnjak iz prehrane je izbacio meso, mliječne namirnice, kruh i šećer pa se preporodio. Lakši je više od deset kilograma.

Embed from Getty Images

“Odluka o promjeni prehrane je pala 24 sata nakon što sam bio kod liječnika. Rekao mi je da prestanem jesti navedene namirnice jer ionako nisu dobre”, izjavio je za britanski The Sun u travnju.

Naime, Cowell se u listopadu 2017. onesvijestio i pao niz stepenice kad je išao u kuhinju po čašu mlijeka. Kasnije je otkrio da je uzrok bio nizak krvni tlak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @simoncowell

“To mi je bila hrana za utjehu koju sam jeo cijeli život. Volim burgere i špagete bolonjez”, dodao je i priznao da si povremeno priušti dan kojim krši dijetu. Tada mu je najprivlačnija pizza.

“Iznenadilo me koliko je jednostavno prilagoditi se novoj vrsti prehrane i zamijeniti primjerice jogurt s onim od bademovog mlijeka. Mogu jesti voće, ali ne sve jer može sadržavati više šećera od limenke Cole. Jednom kad uđete u rutinu, prilično uživate. Veganska prehrana mi je pomogla da bolje spavam i budim se odmorniji. Značajna je razlika”, kaže Cowell.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara