Slana riba u slatkom

Slana riba u slatkom
Foto: 123rf

GLAVNI sastojak našeg recepta je morska riba. Prirodno slano meso ribe savršeno odgovara uz slatki sir.

Ne vjerujete?

Isprobajte!

Sastojci:

1 orada (300-400 g)
150 g posnog sira 
30 g vrhnja za kuhanje
2 jaja
sol
stevia
 
Priprema:

1. Ribu očistite i osušite suhom krpom
 
2. Štapnim mikserom umiksajte posni sir, vrhnje za kuhanje, 2 bjelanjka i 1 žutanjak, prstohvat soli te pola čajne žlice stevije u prahu
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Oradu stavite u posudu za pečenje i prekrijte pripremljenom smjesom
 
4. Izmutite žumanjak te ga ravnomjerno prelijte po smjesi
 
5. Posudu prekrijte aluminijskom folijom
 
6. Pećnicu zagrijte na 200 °C, umetnite posudu i pecite 20 min, nakon čega skinite foliju i nastavite pečenje još 10 min
 
 Za prilog preporučujemo kuhanu blitvu. 
 
Ovo jelo bogato je proteinima, ali i mastima te je idealan posljednji obrok u danu. 
 
Dodatan plus ovoga jela proizlazi iz činjenice kako ćete se dovoljno zasladiti te vam neće biti potreban desert. 

Dobar tek!
 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara