Strogi režim Indire Levak: U par minuta odradila više vježbi nego neki u tjedan dana

Strogi režim Indire Levak: U par minuta odradila više vježbi nego neki u tjedan dana
Foto: Instagram

DOMAĆA pjevačica Indira Levak ne skriva kako je posljednjih godina fitness postao njezina rutina. Iako ne skriva da joj i dalje ponekad teško padaju treninzi, zahvaljujući potpori supruga Miroslava Levaka, nikada joj ne nedostaje motivacije. Osim što je on njezin najveći motivator, Miroslav je i najstroži fitness trener koji ne tolerira preskakanje treninga.

Zahvaljujući strogom režimu, Indira je isklesala tijelo do neprepoznatljivosti, a većinu treninga odrađuje u kućnoj teretani. 

Ovog puta pohvalila se četverominutnim brutalnim treningom u kojem je odradila više vježbi nego što mnogi drugi odrade u tjedan, pa čak i mjesec dana. Naglasak je bio na nogama, ali nije zapostavljen ni ostatak tijela. No, ako niste u kondiciji, mogli biste se oznojiti samo gledajući Indirin trening...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Bravo ženo, bit ćeš najzgodnija na Balkanu i šire!" poručila joj je jedna pratiteljica.

"Ja se umorila gledajući", zaključila je druga.

"E pa cure i dragi fanovi, da vas vidim", napisao je Miroslav na Instagramu te izazvao sve da naprave trening koji se sastoji od "30 minuta cardia, 10 minuta orbitreka, 10 minuta bike spininga te tri kruga vježbi iz videa s pauzom od 2-3 minute".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara