"Thor" predstavio aplikaciju: Uskoro ćete i vi moći imati tijelo boga

"Thor" predstavio aplikaciju: Uskoro ćete i vi moći imati tijelo boga
Foto: Instagram

MNOGI maštaju o mišićima kakve ima glavni lik filma Thor. No, postići rezultat kakvim se može pohvaliti glavni glumac ove Marvelove ekranizacije, Chris Hemsworth, nije baš lako.

Ako ste i vi sanjali o takvom izgledu, ali niste znali od kud krenuti, mogla bi vas razveseliti vijest da je Hemsworth predstavio aplikaciju za vježbanje zahvaljujući kojoj ćete i vi moći imati tijelo boga.

Aplikacija pod nazivom Centr sadrži sve što vam je potrebno za postizanje rezultata: plan vježbanja, recepte za pravilnu prehranu i vježbe disanja te opuštanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

"Vjerujem da svi imamo potencijal, ali nam je potrebna podrška da dostignemo vlastite ciljeve. Centr će staviti najbolje od najboljeg na dlan vaše ruke, pomoći će vam da razvijete zdravije tijelo, jači um i sretniji život", izjavio je glumac za Mashable.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Kako je i sam zaljubljenik u zdrav život i vježbanje, Chris je maksimalno sudjelovao u kreiranju ove aplikacije. Tako sve vježbe traju između 20 i 40 minuta, a prilagođene su ovisno o tome vježbate li kod kuće ili u teretani. Osim toga, svaki tjedan će se stavljati novi videi, uključujući boks i jogu te će biti moguće odabrati intenzitet kojim želite vježbati.

No, pobrinuo se on i za pronalaženje motivacije pa je u svoju aplikaciju uključio i meditaciju, ali i vježbe samopouzdanja.

Kako je izjavio u razgovoru za Daily Mail: "Aplikacija će svima omogućiti pristup timu stručnjaka svjetske klase". Nažalost, neke bi mogla odbiti činjenica da će to zadovoljstvo morati i platiti jer aplikacija nije besplatna. Konkretno, cijena joj je 19,99 dolara mjesečno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Kako kaže, osim brojnih stručnjaka, u osmišljavanju aplikacije najviše su mu pomogli savjeti njegove supruge, glumice Else Pataky.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara