U osam mjeseci izgubio 22 kilograma, a sve je zabilježio u impresivnom videu

U osam mjeseci izgubio 22 kilograma, a sve je zabilježio u impresivnom videu
Foto: Instagram

PRIDRŽAVATI se novogodišnjih odluka nije lako. Osobito ako vaša odluka podrazumijeva potpunu transformaciju vlastitog izgleda.

To je bilo jasno i Billyju Richardsu koji se dosjetio odličnog načina kako da ostane motiviran i dođe do cilja.

Naime, on je odlučio izgubiti kilograme te napokon krenuti trčati. Zato se učlanio u teretanu te je svakodnevno provodio 50 minuta trčeći na pokretnoj traci. U to vrijeme je težio gotovo 108 kilograma, a do 1. kolovoza izgubio je 22 kilograma, ali i pretrčao oko 280 kilometara te potrošio više od 20.000 kalorija.

Kako je otkrio za Daily Mail, prije gubitka kilograma stalno se osjećao loše i usporeno.

"Sada imam puno više energije i puno sam sretniji. Želio sam izgubiti kilograme kako bih bio sretniji i više uživao u životu", rekao je.

Osim svakodnevnog trčanja, Billy je promijenio i prehranu pa sada jede puno više zdravih namirnica, poput pilećih prsa, žitarica, smeđe riže i špinata. Ipak, priznao je da i dalje ponekad poklekne pred iskušenjima, osobito kada je pod stresom pa posegne za nezdravom hranom. Unatoč tome, ne odustaje od svog cilja te planira izgubiti još oko 13 kilograma.

U tome mu pomaže i stvar koja ga je cijelo vrijeme motivirala - video koji je snimao tijekom prvih šest mjeseci svoje transformacije, a koji najbolje pokazuje o kakvoj je promjeni riječ. 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara