Važno pravilo u prehrani za rješavanje masnih naslaga

Važno pravilo u prehrani za rješavanje masnih naslaga
Foto: Instagram
 
KAKO dobiti tijelo za kojim žudite?
 
U odgovoru nam je pomogla zaljubljenica u CrossFit i autorica knjige The Badass Body Diet Christmas Abbott koja tvrdi sljedeće: "Hrana je vaš temelj, a fitness dodatak."
 
 
Tako ona vodi borbu protiv tjelesne masti s kojom se borimo baš svi, posebno u ovo ludo vrijeme kada nemamo vremena ni za što, a stres na privatnom i poslovnom planu je na vrhuncu.
 
 
Preciznije, Abbott smatra kako svaki naš obrok treba biti posložen u ono što se u fitness svijetu naziva "sveto trojstvo", a radi se o kombinaciji proteina, ugljikohidrata i zdravih masti kako bi se smanjila cjelokupna masnoća tijela i što će pomoći i u smanjivanju tvrdokornog trbušnog masnog tkiva koje nas najčešće muči te se najteže skida.
 
 
Prema njoj, sva se hrana može svrstati u ove tri kategorije. "Ne možete pogriješiti ako svoj tanjur podijelite na ova tri djela", zaključuje te otkriva dvije namirnice koje izbjegava pod svaku cijenu, a to su prerađena hrana i alkohol koji najviše doprinose neželjenoj masti.
 
 
A što je s vježbanjem? Autorica predlaže kratke vježbe visokog intenziteta koje najbolje pomažu u smanjivanju trbušnih masnoća. "Ako ste početnik, krenite trenirati tri puta tjedno pa tek kada vaše tijelo postane jače, uvedite dodatne dane ako želite. Također, neka vaši treninzi budu zabavni kako biste ih se držali što dulje."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara