Zahvaljujući "Životu na vagi" izgubila 60 kilograma, ali i dalje nije zadovoljna

Zahvaljujući "Životu na vagi" izgubila 60 kilograma, ali i dalje nije zadovoljna
Foto: Instagram

JELENA Putnik, bivša natjecateljica showa “Život na vagi”, na samom početku showa imala je 130 kilograma, a dosad je izgubila nevjerojatnih 60-ak kilograma. No osim gubitka kilograma, ova bivša sportašica ostvarila je još jedan važan cilj. Naime, u međuvremenu je postala i fitness trenerica te svojim primjerom nastoji potaknuti i druge ljude na promjenu.

Na društvenim mrežama rado dijeli svoje rezultate i napredak, ali i inspirira pratitelje različitim vježbama ili slasnim, a zdravim receptima.

Iako su iza nje impresivni rezultati, u jednoj od svojih posljednjih objava na Instagramu priznala je da i dalje nije potpuno zadovoljna vlastitim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

"Kada god se pogledam u ogledalo, nađem gro stvari koje još treba doraditi, isklesati, utegnuti, finalizirati", započela je svoju iskrenu ispovijesti.

Ipak, svjesna je vlastitih postignuća.

"No kada se osvrnem unatrag samo dvije godine, moram reći da me fotografije kao ova prva ispune ponosom kada se nađu pored fotografije kao što je ove druga", priznala je te dodala kako ostvariti takve rezultate nije nimalo lako jer je mijenjanje životnih navika ozbiljan posao.

"Nekome je teško početi, nekome ostati na tom putu, nekome ne posustati kada dođu krize, razni stresovi, stagnacije... ! vjerujte teško je i završiti... Sve su to borbe koje nekada ne možete prikriti lažnim osmjesima, glumom... I nemojte... Ako vam je teško odradite to...Popričajte s nekime", poručila je svojim pratiteljima.

Naglasila je kako u procesu mršavljenja najčešće ljude sabotira upravo ignoriranje vlastitih osjećaja. 

"Da bi postali jaki morate uvidjeti koliko ste i slabi... I ne bježite od toga i ne bježite od sebe... Naučite voljeti sebe, a tek onda počnite raditi na najboljoj verziji sebe... Što god radili znajte da ima još onih koji vode iste borbe", zaključila je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

Naravno, njene riječi naišle su na odobravanje pratitelja koji ne skrivaju koliko ih Putnik svojim primjerom motivira.

"Kapa do poda" i "Ti si dokaz da se sve može kad se hoće", samo su neki od pozitivnih komentara koji upornoj Jeleni daju još jači vjetar u leđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara