Fino i jeftino: Ovo nam je najdraža večera i hrana za druženja
SVAKE srijede predstavit ćemo vam novi fin i jeftin recept. Cilj nam je i da priprema ne traje predugo, no fokus je na pristupačnosti sastojaka i kombiniranju raznih namirnica kako bismo dobili fino jelo za čiju pripremu nije potrebno potrošiti previše novca.
Bruschette volimo jer su jednostavne za napraviti, na njih se može staviti baš svašta, a svaka može biti drukčija pa nitko ne može reći da za jelo nema ništa što mu je po volji. Uz to su i prilično jeftine jer ćete ih dobiti dosta i nahraniti ekipu. Ili same sebe.
Možete uzeti bilo koji sir koji se dobro topi, a od dodataka što god vam je drago ili čega se konačno želite riješiti iz frižidera. Mi smo si danas napravili bruschette s mozzarellom, rajčicama, lukom, maslinama i suhom salamom.
Ovakve su varijante super za one dane kad trebate brzi zalogaj radnim danom u doslovno 10 minuta, ali ako volite kombinacije s gljivama, špekom, pršutom ili češnjakom i rajčicom bez sira, imamo i recepte za više vrsta totalno zanimljivih bruschetta kad želite impresionirati prijatelje, OVDJE su.
Ove naše bruschette pekli smo kao bruschette sa sirom i slaninom s gornjeg linka - taman da se sir lijepo rastopi i kruh postane ugodno hrskav.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati