Najpopularniji futuristički proizvodi za pse s kojima se morate upoznati

Najpopularniji futuristički proizvodi za pse s kojima se morate upoznati

Foto: Screenshot Youtube

KAKO napreduje tehnologija, tako napreduju i pseći proizvodi.

Upravo zato, donosimo vam popis trenutno najpopularnijih futurističkih proizvoda za pse, kojima je cilj da svakodnevni život pasa bude bogatiji, zdraviji i sigurniji.
 
1. Arden Collar
 
Na ovu ideju došla je kanadska pjevačica Jann Arden, a ogrlica omogućava svim vlasnicima da u trenutku saznaju gdje se nalazi njihov pas, uz pomoć svojih pametnih telefona i posebne aplikacije. Također, ona i svijetli pa se ljubimac može uočiti i po mraku.

2. PupPod
 
Vjerovali ili ne, ako ste ikada pomislili kako bi vaš pas uživao u video igricama, odsad to m ožete i provjeriti. PupPod je naime igraća konzola za pse, gdje pas sluša audio naredbu te mora shvatiti što treba poduzeti. Svaki put kad ispravno postupi, on dobije poslasticu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

3. VOYCE
 
Ovo je jedan od proizvoda, kojemu je cilj nadzirati zdravlje vašeg ljubimca 24/7. Ova ogrlica tako prati vitalne znakove vašeg psa, postavlja podsjetnike i pohranjuje medicinsku dokumentaciju, koja će biti itekako korisna vašem veterinaru.
 

4. Wake&Wag
 
Radi se o high-tech krevetu, a kao inspiracija za njega poslužili su madraci dizajnirani za američku vojsku. Naime, ovaj materijal poznat je otporu prema rezovima, ogrebotinama i tekućinama te je beskrajno osjetljiv na položaj tijela vašeg psa, težini i točkama pritiska. Tako će ovaj krevet držati tijelo vašeg četveronožnog ljubimca u savršenoj usklađenosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara