Curica i njezin pas razgovaraju na izmišljenom jeziku i to zvuči preslatko

Curica i njezin pas razgovaraju na izmišljenom jeziku i to zvuči preslatko
Screenshot: YouTube

MOŽDA će nekim slušateljima njihov jezik zvučati besmisleno i čudno, no ti ljudi moraju znati da jezik prijateljstva uvijek ima smisla. Djevojčica Everlee i njezin najbolji pseći prijatelj Dude to dobro znaju. Oni su nerazdvojni od prvog dana i sve čine zajedno. Obožavaju skupa uživati u igri, odmaranju i raznim ludorijama. No njihov posebni izmišljeni jezik ono je što njihovo prijateljstvo i odnos čini posebnim.

Everlee i Dude upuštaju se u duuuuge razgovore na jeziku samo njima znanom. Nitko nije siguran o čemu pričaju i što si poručuju, no vjerujemo da su to poruke ljubavi. Dude nije običan pas, a Everlee nije obična djevojčica. Everlee se bori s epilepsijom, a njezin pas Dude pomaže joj puno i olakšava njezinu bolest.

Osim što može predosjetiti napade, razgovori u koje se upušta sa svojom djevojčicom njoj jako pomažu jer joj epilepsija onemogućuje normalan razvoj govora i dikcije. Zbog svega toga, Dude nije običan pas. Dude je najbolji prijatelj, doktor i član obitelji koji se na puno načina trudi svojoj curici olakšati život. U videu poslušajte jedan njihov razgovor od kojeg ćete se rastopiti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara