Heroj labrador Paddy starca spasio od smrzavanja

Heroj labrador Paddy starca spasio od smrzavanja
Screenshot

KADA je tog hladnog jutra krenula u šetnju sa psom, Heather McElro iz Kirkcudbrighta nije slutila kako će ljubimac njezinog sina, labrador Paddy, spasiti nečiji život.

Kako piše dailyrecord.co.uk, Paddy je tijekom šetnje, prošlog četvrtka oko 5 sati i 40 minuta, primijetio starca kako bez svijesti leži na ulici. Vratio se do svoje ljudske prijateljice i lajanjem je upozorio na svoj pronalazak, otrčavši natrag prema starcu!

Budući da je vani još uvijek bio mrak, Heather se u prvi trenutak bojala slijediti ga! Srećom, nešto joj je govorilo da to mora učiniti, a uskoro se pokazalo da nije pogriješila jer je vrlo brzo otkrila razlog Paddyjevog lajanja.

Pokušala ga je ugrijati trljanjem ruku i leđa, nakon čega je otrčala u lokalnu bolnicu u kojoj inače radi, odakle je nazvala Hitnu pomoć, ali i uzela tople deke kojima je do dolaska liječnika omotala unesrećenog.

Budući da je vani bilo jako hladno, čovjek bi se vjerojatno smrznuo i umro da ga pas nije pronašao. Za to što je učinio Paddy je nagrađen novom igračkom i hrpom psećih poslastica!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara