Netko joj je ubio mačiće, a ona ih je očajnički pokušavala oživjeti

Netko joj je ubio mačiće, a ona ih je očajnički pokušavala oživjeti
Screenshot

LJUBAV majke prema svojoj djeci ne može se opisati riječima, a to dokazuje i ova priča. Ovih dana su se na internetu pojavile fotografije mačke koja je očajnički pokušavala oživjeti svoje mrtve mačiće.

Gubitak djece je najgore što se jednoj majci može dogoditi, a ova mačka je nažalost morala doživjeti upravo to. Nepoznata osoba joj je uzela mačiće i hladnokrvno ih ubila nožem. Mrtve mačiće je kasnije zapazila gospođa Yang, koja hrani ulične mačke. Često im donosi i kutije kako bi se mogle zaštititi od kiše i nevremena.

Nažalost, njenu ljubav prema ovim životinjama očito ne dijeli i ostatak susjedstva. Mnogi od njih mačke smatraju širiteljima raznih bolesti i ne žele ih u svom dijelu grada. Gospođa Yang je ispričala kako je jednog jutra na ulici vidjela mačku s mačićima pa je i njima donijela kutiju u koju bi se mogli smjestiti i ugrijati. No već nakon nekoliko sati pronašla ih je mrtve.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara