Odani prijatelj: Pas ispred bolnice čekao bolesnog vlasnika mjesecima

Odani prijatelj: Pas ispred bolnice čekao bolesnog vlasnika mjesecima
Screenshot

KAŽE se da je pas najbolji čovjekov prijatelj! Priča koja nam dolazi iz brazilskog grada Limeira po tko zna koji put to i potvrđuje.

Kako navodi thedodo.com, ranije ovog tjedna ekipa hitne pomoći pozvana je da pomogne beskućniku koji je imao problema s disanjem. Kad su došli na mjesto događaja, shvatili su da čovjek nije sam - uz njega je bio njegov prijatelj pas Marron.

Bolničari ih nisu željeli razdvojiti, već su obojicu povezi prema bolnici. Nažalost, psa u bolnicu nisu mogli pustiti pa je jadan svog bolesnog prijatelja nastavio čekati ispred nje.

Shvativši da pas ne namjerava napustiti svog vlasnika, djelatnici su psu dali hranu, vodu, dolazili su ga maziti, a čak su iznad njega stavili upozorenje posjetiteljima bolnice u kojem su napisali da ga ne uznemiravaju jer je riječ o psu čiji se vlasnik liječi u bolnici.

Kako to već biva, priča o vjernom psu brzo se proširila društvenim mrežama pa je tako stigla i do djelatnika lokalne udruge za zaštitu životinja koji su psa očistili od buha, krpelja, odveli veterinaru i privremeno udomili, dok njegov vlasnik ne izađe iz bolnice.

Vlasnik je nažalost umro, a psa su odveli u sklonište. Nakon par dana pas je pobjegao iz skloništa kako bi i dalje čekao svog vlasnika da se vrati. 

Njegova priča je slomila sva srca i jedna divna žena ga je odlučila udomiti kako bi mu olakšala odlazak vlasnika i omogućila bolji život. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara