Tri minute najslađih beba životinja koje će popraviti svačiji dan

Tri minute najslađih beba životinja koje će popraviti svačiji dan
Screenshot: YouTube

AKO postoje osobe koje ne vole bebe, vjerujemo da ih je jako malo. Iako svaka životna dob ima svoje prednosti i ljepote, često čujemo kako su djeca najslađa dok su još sasvim mala. Mnogi roditelji, djedovi i bake govore kako im djeca i unuci prebrzo stare te kako bi sve dali da se ta dječja dob razvuče i zadrži što je moguće više. Isto vrijedi i za ljubimce.

Naši su nam ljubimci najslađi dok su još posve mali, neiskusni i dok još otkrivaju svijet. Male šapice, oči koje su tek progledale, ružičaste njuškice i tijelo koje stane u šaku nešto je što u nama izaziva neopisiv osjećaj.

Odjednom dobijemo poriv za tepanjem, nekada od silne slatkoće moramo stisnuti zube i jednostavno smo sretni njihovom pojavom. To vrijedi za sve male životinje i za svu malu djecu.

Oni u nama izazivaju taj teško objašnjiv osjećaj, osjećaj čiste radosti i neopisivog mira. Gledati ta mala živa bića koja će tek početi otkrivati svijet i veseliti im se - nešto je što voli gotovo svaki čovjek. Ovaj video donijet će vam upravo te osjećaje i uljepšat će vam i popraviti dan. Uživajte!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara