VIDEO Maca se popela na žice dalekovoda i gotovo izgubila jedan od devet života

VIDEO Maca se popela na žice dalekovoda i gotovo izgubila jedan od devet života

Screenshot: YouTube

NETKO je vatrogascima dojavio da se malena maca popela na dalekovod i da ne može sići. Jedan od vatrogasaca odmah se popeo na stup i prišao joj. Pokušao ju je uhvatiti, no nju je to, nažalost, preplašilo i odlučila je otići drugim putem. To ju je dovelo u još veću opasnost jer je sada šetala po žicama koje su bile suviše tanke za takvu aktivnost. Vatrogasci su reagirali i brzo rastvorili platno koje bi trebalo ublažiti pad i učiniti ga sigurnim.

No maca je koristila zadnje atome snage kako bi se pridržala i kako ne bi pala. Oni su, zatim, ubrzali cijeli proces i pogurali je štapom. Platno je ublažilo njezin pad i konačno je bila na sigurnom. Vjerujemo da je ovo iskustvo bilo napeto svima - ne samo maci nego i vatrogascima. Nestašne mace često se znaju naći u neprilikama poput ove. Zbog svoje znatiželje često se nađu na zabranjenim mjestima. U ovakvim je situacijama najbitnije pozvati pomoć ako im već ne možete pomoći sami. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara