VIDEO Ovaj mačak postao je dio vatrogasnog tima i svoj posao obavlja odlično

VIDEO Ovaj mačak postao je dio vatrogasnog tima i svoj posao obavlja odlično

Screenshot: YouTube

KADA se mačak Flame prvi put pojavio u vatrogasnoj postaji, nitko nije mislio da će se zadržati. Puno mačaka prođe kroz postaju i nijedna ne ostane dugo. Većina ih se boji ljudskog dodira, no Flame je bio nešto drugačiji od drugih. On je od prvoga trenutka bio prava maza. Prvo su ga nahranili i odveli veterinaru, a nakon toga on je postao dio njihova tima.

Mnogim bi životinjama bilo teško živjeti na mjestu koje je toliko prometno i bučno, no Flame voli sve u novom domu. Svi su se odmah zaljubili u njega, no jedini je problem bio kako i što reći šefu. Kada je reakcija šefa bila bolja od očekivane, svim vatrogascima pao je kamen sa srca. Flame obožava sve raditi s vatrogascima, čak su ga navikli na kupanje i to mu nije problem.

Kažu kako se ponaša drugačije od svih mačaka koje su ikada vidjeli. Oni su njega spasili s ulice, a on im to svakodnevno vraća. Svakoga dana olakšava im posao. Kažu kako je ponekad naporno raditi duge smjene i kako im Flame olakšava posao. Njihovo radno mjesto postalo je ljepše i bolje, a jedan njihov dan možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara