VIDEO Ovi zamorci uljepšat će vam dan svojom borbom za najfinije stvari

VIDEO Ovi zamorci uljepšat će vam dan svojom borbom za najfinije stvari
Screenshot

KAD je hrana u pitanju, većina životinja spremna je učiniti gotovo sve osim, naravno, podijeliti je s prijateljima! Iznimke nisu ni preslatki zamorci koje možete vidjeti u videu.

Ponyo i njegova slatka obitelj na Instagramu su skupili jako puno pratitelja. Zamorci su slatki, umiljati, pametni i odlični ljubimci čak i za mlađu djecu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apple picking+piggies=❤❤🍁🍂🍁🍎🍎

A post shared by @ ponyopigletofthesea on

Kad se s njima ispravno postupa, mogu biti vrlo društveni i "pričljivi" proizvodeći različite zvukove, zviždanje i piskanje. Iako su odlični ljubimci za djecu, odrasla osoba bi se uvijek trebala pobrinuti za njihovu prehranu i higijenu kaveza.

Zamorci su popularni kućni ljubimci, prvenstveno zbog svoje dobroćudnosti i veličine. Oni su jedni od najumiljatijih i najpitomijih životinja.

Nemaju agresivan karakter i rijetko kad će vas gricnuti ako im nešto nije po volji. Oni su također plahe životinje pa ih polako treba naučiti na ljudski dodir, no kad se nauče na vas, postaju prave maze. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara