VIDEO Spašena maca je postala najbolja prijateljica bolesnom janjetu

VIDEO Spašena maca je postala najbolja prijateljica bolesnom janjetu
Screenshot

PRIJATELJSTVO između ovog mačka i janjeta je jednostavno prekrasno. Janje Charlie ostalo je samo sa svega 5 dana starosti, njegova mama je umrla i njegov vlasnik ga se htio riješiti čim prije jer je bolestan. Kada su ga ljudi došli pogledati, vidjeli su da je on i dalje jako bolestan, no odlučili su ga uzeti.

U novom domu upoznao je malu macu Doru, također napuštenu životinjicu koju su našli na hladnoći. Od trenutka kada je Charlie ušao u kuću, Dora je preuzela brigu o njemu.

Tješila ga je, ljubila i čistila sve dok se nije oporavio. Postali su nerazdvojni prijatelji i sve rade zajedno, Dora čak jede i sijeno s Charliejem.

Različite vrste životinja često razvijaju ovako divna prijateljstva jer znaju i osjećaju kada nekome treba pomoć i učinit će sve da se bolesna životinja čim prije oporavi i osjeća bolje.

Dora i Charlie uživaju u svakome danu, a unatoč tome što svatko ima svoj krevet, često vole spavati zajedno. Charlie je dovoljno narastao da sada živi vani, ali svako toliko dođe u kuću pozdraviti i poigrati se sa svojom prijateljicom Dorom. Prekrasno, zar ne?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara