VIDEO Spasio je malenog labuda i pretrpio napad od njegove majke

VIDEO Spasio je malenog labuda i pretrpio napad od njegove majke

Screenshot: YouTube

SIGURNO ste više puta čuli da labudovi znaju biti jako agresivni. Možda ste nekada i doživjeli napad - to se često događa kada im se ljudi previše približe. No, ova je majka napala čovjeka jer se zabrinula za svoje dijete. Iako čovjek nije htio učiniti ništa štetno, majka labudica to nije mogla znati pa je stala u obranu svog mališana. Čovjek je primijetio da je malenom labudu oko vrata bila zapetljana ribarska mreža.

Tjedan dana patio se s mrežom oko vrata i ona mu je znatno otežavala kretanje. Morao se s labudom maknuti na sigurno, što dalje od majke, kako bi neometano obavio posao do kraja. Kada ga je konačno oslobodio, vratio ga je u vodu, a majka se ponovno ponijela zaštitnički. No, tko bi joj zamjerio? Ona je samo branila svoje dijete. Najbitnije je da je obitelj ponovno na okupu te da svi neometano plivaju i uživaju.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara