VIDEO Urnebesni engleski buldog pravi se da spava kako bi izbjegao šetnju

VIDEO Urnebesni engleski buldog pravi se da spava kako bi izbjegao šetnju

Foto: Pixabay

FRANCUSKI i engleski buldozi uvršteni su na popis pasmina savršenih za lijene, odnosno neaktivne vlasnike. Posebno su privrženi svojim vlasnicima i obožavaju biti u njihovoj blizini. Obje pasmine imaju povremene izljeve energičnosti, no nakon toga, najdraža aktivnost im je spavanje. Ne treba im puno aktivnosti i ne morate ih puno šetati, dovoljno je petnaestak minuta dnevno.

No nekada se dogodi da im se ne da odraditi ni tih petnaest minuta pa će činiti sve kako bi to izbjegli. Ovaj preslatki pesonja iz videa odlučio je prevariti svoju vlasnicu na urnebesan način, odnosno on je pokušao. Pravio se da je zaspao usred šetnje kako više ne bi morao koračati. Njegova vlasnica nije nasjela na tu foru pa je ipak doma morao došetati. Sigurni smo da je malac htio da ga nosi i mi mu dajemo peticu za kreativnost. Što vi kažete na njegovu glumu?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara