2Cellos u novogodišnjem programu pred milijardu ljudi

Foto: Facebook

SVJETSKI poznati hrvatski violončelistički duo 2Cellos nastupit će u četvrtak 30. siječnja u povodu kineske Nove godine na posebnom novogodišnjem gala programu "CCTV New Year's Gala" središnje kineske televizijske postaje.

Luka Šulić i Stjepan Hauser u najgledanijem svjetskom televizijskom prijenosu nastupit će u triju s najvećom pijanističkom zvijezdom današnjice, kineskim pijanistom Langom Langom, koji je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja prije tri dana nastupio s američkim sastavom Metallica, a svirao je i na otvorenju Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2Cellos i Lang Lang već su surađivali - slavni pijanist gostovao je na njihovom drugom albumu "IN2ITION" a, ovoga puta, njihova suradnja u proslavi kineske Nove godine rezultat je Langova osobnog poziva, priopćili su 2Cellos.

Novogodišnji program kineske televizije svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a ove se godine očekuje da će gledanost premašiti milijardu gledatelja.

"Oduševljeni smo tom suradnjom i prilikom", izjavili su Šulić i Hauser, napominjući da još nisu ni svjesni koliko će ih ljudi sutra slušati i gledati, te koliko bi im se život nakon toga nastupa mogao promijeniti. "Svaka naša suradnja s Langom Langom uvijek je ludo i nezaboravno iskustvo. Dijelimo istu viziju o glazbi, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim", dodaju u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara