30 dana mode i ljepote u Australiji

30 dana mode i ljepote u Australiji

U SUBOTU, 1. rujna, započinje australski projekt nazvan "30 dana mode i ljepote" u organizaciji grupe 12 australskih najpoznatijih ženskih i lifestyle časopisa.

Radi se multimedijalnom i interaktivnom događaju kreiranom da ponudi modnim ljubiteljima čitav mjesec zanimljivih sadržaja. Iako se sama manifestacija održava u Australiji, cijeli projekt je online, pa postoji mogućnost sudjelovanja i iz drugih dijelova svijeta.

Modni događaji organizirat će se svaki dan tijekom cijelog rujna, a program uključuje više od četrdeset evenata, VIP zabava, susreta dizajnera, okruglih stolova i radionica. "Ovo je događaj koji će ponuditi priliku svima da nauče kako mogu iz sebe i svojih domova izvući ono najbolje, te izgledati savršeno", izjavio je Michael Clinton, jedan od organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge zvijezde, poput Drew Barrymore, Linde Evangeliste, Jennifer Lopez, Madonne, Kate Moss i Kate Winslet već su se unaprijed fotografirale za publikacije i online sadržaje, a na jučerašnjem svečanom VIP otvorenju projekta, svojim prisustvom potporu su pružile i ljepotice Elle Macpherson, Sarah Murdoch i Delta Goodrem.

ACP Magazines izdavačka grupa - Women's Lifestyle, uključuje velike medije poput Harper's BAZAAR, Madison, Shop, NW, Cosmopolitan, The Australian Women's Weekly, Take 5, TV Week, Woman's Day, Dolly, Cleo i Good Health & Medicine.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara