50 Cent u hrvatskom Big Brotheru?

MARKO LASIĆ Nered odlučan je u namjeri da boravak 50 Centa u Hrvatskoj učini što posebnijim pa je, nakon priče s gostovanjem Jasne Zlokić, RTL Televiziji ponudio da jedan od najpoznatijih svjetskih repera iznenadi BB stanare kratkim boravkom u Kući. RTL zasad ne želi ništa komentirati, a Nered kaže kako je u pitanju samo novac - 50 Cent, naime, za ulazak u Big Brother traži 200 tisuća dolara.

"Trenutno je riječ o nagađanjima i nemamo nikakvih komentara", poručuju s RTL Televizije o gostovanju poznatog repera u najgledanijem reality showu. Ipak, organizator Centovog koncerta u Domu sportova, Marko Lasić Nered, puno je konkretniji: "Mislim da bi za RTL to bila velika stvar, gledanost bi im skočila na milijun posto. Big Brother je projekt za kojeg zna cijeli svijet i nikad u Kuću nije ušao netko tako poznat. Ukoliko RTL prihvati ponudu, bit će to pravi presedan".

BB stanari ove su sezone bili suočeni s brojnim iznenađenjima - prošlog su vikenda nakratko napustili Kuću kako bi na pomoćnom maksimirskom stadionu odigrali utakmicu s estradnjacima, a jučer su pušteni kućama kako bi izašli na izbore. Ako RTL pristane na cijenu i za Centovo gostovanje izdvoji čak 200 tisuća dolara, Arsen, Vita i ekipa dobit će u najmanju ruku posebni božićni poklon.

D.K.
Screenshot: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara