Video: Goran izbačen iz Big Brothera, nominirano pola stanara

NEKAD povučeni, a nekad prepametni Goran ipak nije preživio još jedne nominacije, pa je zahvaljujući glasovima gledatelja večeras napustio natjecanje, s više od 40 posto osvojenih glasova. Kuću je "potresla" nenadana situacija - Vita u ispovjedaonici nije dala dovoljno dobre razloge za nominacije, pa je nominirana automatski, a svi stanari s dva glasa - Tessa, Krešo, Martina i Vedran - također se sljedećeg petka mogu nadati izlasku iz showa. "Zasrala si nas sve", poručio je Arsen Viti nakon što im je Antonija Blaće objasnila situaciju.

"Uletio sam s namjerom da osvojim novce, ali mi je postao bitniji osmijeh stanara i neke naoko sporedne stvari. Jednostavno sam s vremenom promijenio cilj", rekao je Goran nakon izlaska iz BB Kuće voditeljici Antoniji Blaće.

"Tessa je cura koju još trebam prostudirati. S Ivanom sam u satu privatnosti pričao o temama o kojima nismo htjeli pred kamerama", prokomentirao je Goran odnose s djevojkama u Kući.

"Rezultati showa ne utječu na moje samopouzdanje. Drago mi je što je Maja-Paola ostala, to joj je bila velika želja", rekao je Goran u studiju i istaknuo kako ne postoji stvar koju bi u svom boravku u Big Brotheru htio promijeniti. Ipak, nije mu bilo ugodno dok je gledao video u kojem su stanari iznosili svoja ne baš pozitivna mišljenja o njemu i njegovom ponašanju. Diplomatski je rekao kako nikome ništa ne zamjera a neke će nerazjašnjene stvari, najavljuje, sa stanarima riješiti kad se nađu u "vanjskom svijetu".

Big Brother stanare je obavijestio kako je vijest koju im je javio u ponedjeljak - da će neki od njih moći kontaktirati s obiteljima - istinita. "Ova vijest će biti lažna za jednog stanara koji dobije priliku čuti se sa bližnjima", rekao im je i dodao kako stanje glavne nagrade, nakon uspješno izvršenog tjednog zadatka, iznosi 770 tisuća kuna.

Nominacije pod utjecajem videa o međusobnom tračanju

Prvi je u ispovjedaonicu ušao Arsen, te nominirao Vitu i Tessu. "Mrzi stvari koje ja volim, djetinjasta je. Ne radi zadatke, to me jako živcira", obrazložio je nominiranje Tesse dok je Vitu, kaže, nominirao jer su mu svi ostali stanari "bliži i draži", a i ne može zaboraviti ono što je izgovorila Mateji pri sukobu otprije nekoliko tjedana. "Nekad ispada tupasta, namjerno sam se odvojio od nje", rekao je Arsen o Viti.

"Nominiram Vitu jer me iznenađuje u određenim situacijama, kad dolazi do rasprava jako burno reagira, ima histerične ispade", obrazložila je u ispovjedaonici Martina, koja je, osim Vite, nominirala i Vedrana. "Strašno me pogodio video isječak koji sam vidjela, u kojem je Vedran rekao da se ne trudim oko zadataka. To mi je kao da mi je opalio šamarčinu", obrazložila je Vedranovu nominaciju Martina.

Krešo se ovog puta odlučio za Tessu i Martinu. "Danas je bila jako živčana, nije ju nitko smio ništa pitati, to mi je zasmetalo, a i presudilo", rekao je Krešo o kolegici Tessi, dok je za Martinu, koju je okarakterizirao kao najdražu cimericu, rekao da mu je zasmetalo što se uvrijedila prilikom njegovog ismijavanja. "Teško mi je nju nominirati, ali mislim da je to neće ugroziti", zaključio je Krešo.

"Vedranova zafrkancija nekad prelazi granicu, šta ja znam, ne kužimo se po pitanju zezancije. U nekim situacijama pretjera, a ja ne znam kako da postupim", rekla je Maja-Paola o nominiranju Vedrana. "Vita me iznenadila kad sam imala tajni zadatak. Uvijek sam stajala uz nju, a ona nije bila uz mene kad mi je trebala podrška. To me iskreno razočaralo", obrazložila je Maja Vitinu nominaciju.

Vita je nominirala Vedrana, i to zato što bi joj najmanje nedostajao da napusti show. "Nemamo komunikaciju, sa svima sam povezana, ali s njim ne baš. Nikad nismo ušli u dubokoumne razgovore, pričamo na bezveznoj razini. Često mu šale nisu prikladne mjestu i vremenu", rekla je Vita nakon što joj je Big Brother zaprijetio da će, ukoliko ne da dobar razlog za nominaciju, i sama biti nominirana. "Arsena nominiram jer je u zadnje vrijeme jako živčan, budi se mrzovoljan. Širi negativnu energiju, to mi se ne gleda", rekla je Vita u ispovjedaonici.

Stipe je i dalje uporan u nominiranju Vite: "Ne može se kontrolirati kad iza leđa priča o ljudima. Ja to ne volim raditi, pa ne volim ni čuti kad to netko radi. Vita stalno ogovara, i sama mi je priznala. Čuo sam je najmanje tri puta da to radi". Osim nje, nominirao je i Krešu, i to, kaže, zbog video isječka s početka tjedna. "Kad smo gledali isječak, vidio sam da puno trača. To jednostavno ne odobravam", rekao je Stipe i istaknuo da mu je to bila najteža nominacija dosad.

"Nominirat ću Vitu i Martinu", rekao je u ispovjedaonici Vedran. Vita prema njegovom mišljenju reagira impulzivno i kao takva mu smeta: "Trebala bi biti skuliranija, to jednostavno nije u redu". Martinu je nominirao jer, kaže, ne zna prihvatiti šale na svoj račun: "Kad je u isječku vidjela da sam je nominirao, sve je krivo protumačila. U nekoliko sam joj navrata pojašnjavao da je to krivo shvatila, ali ona ne odustaje".

"Shvatila sam da je Krešo bio jako neiskren prema meni. Govorio je da tračam i da sam dvolična, to me zasmetalo jer mislim da to radi on, a ne ja. U lice mi je rekao da sam mu jako draga", obrazložila je Tessa nominiranje Kreše, dok je za nominaciju Arsena, priznaje, na nju utjecao sporni video isječak. "Osim toga, dosta često je vani. Stalno priča o vanjskom svijetu, govori da se više ne bi prijavio za Big Brother, to mi smeta", obrazložila je Tessa.

Video: Stanari šokirani "masovnim nominacijama"

Vita u ispovjedaonici, prema ocjeni Big Brothera, nije dala dovoljno dobre razloge za nominiranje Vedrana i Arsena, zbog čega je automatski zaradila nominaciju. Tako je nisu ni računali pri brojanju glasova u ispovjedaonici, pa su nominacije zaradili svi koji su dobili po dva glasa - Tessa, Krešo, Martina i Vedran (dva glasa imao je i Arsen, ali je jedan dobio od Vite, pa mu je poništen).

Kad su čuli što se dogodilo, stanari su odmah okrivili Vitu. "Pa trebala si nešto bezveze izlajati, ja svakog tjedna od buhe radim slona samo reda radi", rekao joj je Vedran, a Arsen joj je, unatoč činjenici da nije nominiran, poručio: "Zasrala si nas sve!".

D.K.
Foto: Index, RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara