7 žena priznaje zašto su prevarile partnera: "Samo se želim poseksati"

7 žena priznaje zašto su prevarile partnera: "Samo se želim poseksati"
Foto: Instagram

KAD JE riječ o preljubima, na prvi pogled jasno je tko je negativac - onaj koji vara. No u svakoj priči uvijek postoje dvije strane, a svaki od preljubnika ima svoje razloge zbog kojih je to učinio.

Situacija postaje još zanimljivija kad je žena ta koja vara. The Cut je popričao sa sedam žena koje su prevarile svoje partnere, a svaka od njih iskreno je progovorila o svojim razlozima.

"Moj muž želio je seks samo jednom mjesečno, nije želio biti romantičan (u braku smo 20 godina), a razvod ne bi bio dobar za djecu", priznala je 43-godišnja učiteljica Jennifer.

"Bila sam u vezi na daljinu skoro četiri godine. Bili smo mladi i nismo imali puno love pa smo se viđali oko sedam puta godišnje. Godinu dana nismo se seksali, a kad je došao kod mene primijetila sam da je stalno slao poruke svojim 'prijateljicama'. Nisam vjerovala da je izdržao cijelu godinu bez seksa i pretpostavila sam da me prevario. Počela sam dogovarati spojeve preko aplikacija, s jednim sam tipom spavala kad sam zaključila da je ova veza pri kraju. Kad pogledam unazad, žao mi je što nisam imala snage prekinuti na vrijeme", kaže 25-godišnja Morgan, djelatnica u tehnološkom marketingu.

Ne varam jer sam nesretna u vezi

"Kao netko tko je varao u svakoj vezi u kojoj je bio, važno je reći da ne varam jer sam nesretna u vezi. Zapravo sam jako sretna. Nemam dojam da varam dečka, nego da varam s nekim. Znam da ovo zvuči kao da skidam krivnju sa sebe, no istina je da kad varam samo ispunjavam svoje želje, ne osvećujem mu se ili nadoknađujem nešto što mi fali u vezi. Jednostavno to želim napraviti. To je slijepi egoizam zbog kojeg svoje želje stavljam na prvo mjesto, no nikad mi nije želja povrijediti partnera. Samo se želim poseksati.

I prije nego što pitate, seks s dečkom je fantastičan. Zbog varanja nisam prestala voljeti dečka, samo postoji nešto jako seksi u tome da sam s nekim novim. Sviđa mi se koncept u kojem ne moram razgovarati ili uspostavljati odnose s muškarcima s kojima spavam", kaže 29-godišnja medicinska sestra Laura.

"Bila je to odluka donesena u trenutku. Bila sam pijana, a dečko se udaljio od mene. Nedostajalo mi je pažnje", tvrdi 24-godišnja Melissa, koordinatorica u marketingu.

"Nisam bila seksualno zadovoljna u svojoj vezi", tvrdi još jedna djelatnica marketinga, 45-godišnja Anisa.

18-godišnji brak nije preživio

"Osveta. Bila sam mlada, imala sam 25 godina i znala sam da nam veza propada. On me prevario i pokušala sam popraviti situaciju, no on se nije trudio. Lagao mi je i nije mu bilo stalo oko toga što će biti s nama. Bila sam ljuta pa sam ga prevarila. Dva tjedna kasnije sam se iselila iz njegovog stana. Dva tjedna nakon toga vidjela sam ga s curom s kojom me prevario pa ne žalim. Bio je to prvi i jedini put da sam varala", tvrdi 42-godišnja zdravstvena edukatorica Linda.

"Bila sam depresivna, na antidepresivima. Počela sam izlaziti i piti alkoholna pića, ali osjećala sam pritisak zbog obitelji. Radila sam puno radno vrijeme, brinula o djeci, o kući, plaćala račune, muž je radio što je htio i svu odgovornost svalio na mene. Iako smo razgovarali i svađali se, ništa se nije promijenilo. Antidepresivi su mi dali energije, počela sam izlaziti i privlačiti pažnju. Prevarila sam ga, a dva tjedna kasnije dijagnosticirali su mi bipolarni poremećaj. Kad su pogodili terapiju, postala sam stara odgovorna ja. No moj 18-godišnji brak nije preživio", ispričala je 43-godišnja administrativna tajnica Christy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara