"Muž mi je rekao da želi razvod pa sam spavala s kumom"

"Muž mi je rekao da želi razvod pa sam spavala s kumom"
Foto: Instagram

"IZNENADA, muž mi je rekao da je naš brak gotov. Bila sam u šoku i završila sam u krevetu s muškarcem koji mu je bio kum. Sad su moji osjećaji totalno pomiješani", započela je svoju ispovijest jedna Britanka u pismu kolumnistici The Suna Dear Deidre.

"Mom mužu je 26 godina, a meni 23. U braku smo bili godinu dana, no većinu vremena nismo bili zajedno jer je on vojsci. Ostala sam živjeti s roditeljima jer imam dobar posao kojeg se ne želim odreći. Moj muž je odlazio u drugu zemlju na šest mjeseci, a naš kum živi blizu njegove baze pa smo se dogovorili da ćemo kod kuma provesti tjedan dana prije muževa odlaska. Kum je otišao kod mame kako bismo bili sami", dodala je.

Priznala je da je bila uzbuđena zbog tjedna koji je provela s mužem.

"Bilo je divno, razgovarali smo i vodili ljubav. Mislila sam da je sretan, no nakon nekoliko pića postao je negativan oko naše budućnosti. Sljedećeg dana otišli smo u šetnju pa se popodne poseksali. Nakon toga rekao mi je da moramo razgovarati, bio je ozbiljan. Tad je izjavio da želi razvod. Bila sam u šoku, a on je otišao. Kad se naš kum vratio kući, našao me uplakanu. Zagrlio me, a ja sam mu ispričala što je bilo. Rekao mi je da bih se trebala okupati i ranije leći da se smirim. Sljedeće čega se sjećam je on u krevetu sa mnom. Mazio me i govorio da će uvijek biti tu za mene. Vodili smo ljubav i bilo je divno. Otada se dopisujemo svakog dana i dogovorili smo se da ćemo se opet vidjeti. Uzbuđena sam, ali i zbunjena. Muž mi je poslao svega nekoliko poruka otkako je otišao, iako mi je i ranije rekao da se neće moći javljati kad ode", napisala je žena.

Deidre joj je odgovorila da joj je kum dostupan, a muž nije pa bi bilo lako pustiti tu romansu da se razvije, no ne bi bilo dobro.

"Kakav tip uskoči u krevet ženi najboljeg prijatelja kad je ona ranjiva? Ne mislim da je pouzdan partner. Naravno da vas je šokiralo to što vam je muž rekao, no možda je to rekao jer mu je bolno ostavljati vas. Bilo vam je lijepo do tog trena. Možda je zavaravao sebe da će mu razvod olakšati odlazak. Dajte svom muži i braku šest mjeseci pauze kako biste vidjeli možete li konstruktivnije razgovarati kad se vrati", odgovorila je Deidre.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara