Angelina Jolie donirala 50.000 dolara za Bosnu i Srbiju

Foto: JLP

NA SLUŽBENIM stranicama Crvenog križa objavljeno je da je Angelina Jolie donirala 50.000 dolara za pomoć stradalima u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

"Angelina Jolie nastavlja pokazivati svoju povezanost s onima koji se suočavaju s raznim problemima diljem svijeta. Neumorna je u pokušajima olakšavanja patnje ljudima i mi smo joj zahvalni na podršci", kazao je David Meltzer iz američkog Crvenog križa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tragično je da je regija koja je vidjela toliko sukoba i devastacije sad pogođena prirodnom katastrofom ovih razmjera. Moje su misli sa svim obiteljima koje su gledale kako im domove i živote odnosi voda i pritom izgubili svoje najmilije. Posebno sam zabrinuta za neposrednu opasnost koju predstavljaju mine u područjima koja je poplava poharala u Bosni. Šteta koju je ostavio rat doslovno leži ispod površine zemlje i međunarodna zajednica mora poduzeti mjere da vi se osigurala ta područja. Inspiracija je vidjeti ljude iz obje zemlje kako podržavaju svoje susjede. Vrijeme je da svi mi napravimo isto, da se iskažemo i pomognemo u oporavku", poručila je glumica.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara