Angelina i Brad vjenčali se u tajnosti!

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRAD PITT i Angelina Jolie vjenčali su se u tajnosti ove subote u Francuskoj, potvrdio je njihov zajednički glasnogovornik ovog četvrtka za AP.

Ceremonija se održala u dvorcu Miraval, a dozvolu za brak dobili su od kalifornijskog suca koji ih je na kraju i vjenčao. Vjenčanje je bilo malo, najstariji sinovi para, Maddox i Pax, otpratili su Jolie do mjesta izricanja zavjeta, Shiloh i Knox nosili su prstenje, dok su Zahara i Vivienne bacale latice po prilazu, piše BuzzFeed. Daljnji detalji tek se očekuju, a bit će ih sigurno.

Najpoznatiji holivudski par ima šestero djece, troje posvojene i troje biološke, a u vezi su devet godina. Upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" 2004. godine. Pittu je ovo drugi brak, nakon petogodišnjeg s Jennifer Aniston, dok je Jolie u braku bila već dva puta: s Jonnyjem Leejem Millerom od 1996. do 1999. i s Billyjem Bobom Thorntonom od 2000. do 2003. godine.

Ranije danas javljeno je da je par otputovao na Maltu gdje će snimati prvi zajednički film od spomenutog "Gospodina i gospođe Smith", "By the Sea". Očito je to njihov način provođenja medenog mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara