Beyonce raspametila publiku na Super Bowlu, objavljeni datumi turneje: 17. travnja stiže u Zagreb!

Beyonce raspametila publiku na Super Bowlu, objavljeni datumi turneje: 17. travnja stiže u Zagreb!

Foto: AFP

JEDINO što se možda više iščekivalo od same utakmice jest, kao i obično, nastup u polvremenu Super Bowla, a ove je godine ta čast pripala Beyonce.

Nastupom ove nedjelje Beyonce je i službeno najavila povratak na scenu nakon jednogodišnjeg povlačenja zbog rođenja kćeri Ivy Blue, a baš kao što su svi to i očekivali, svojim je nastupom oduševila sve prisutne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nastup je započela s a capella uvodom "Love On Top" koji se pretvorio u "Crazy In Love", a nakon što je solo izvela "End of Time" i "Baby Boy", na pozornici su joj se pridružile i kolegice iz bivšeg benda Destiny's Child, Kelly Rowland i Michelle Williams. Djevojke su potom zajedno podsjetile na svoje hitove "Bootylicious" i "Independent Women, Pt. 1", a Kelly i Michelle pridružile su se Beyonce i na izvedbi "Single Ladies". Za kraj je seksi mlada mama sama još otpjevala i svoj veliki hit "Halo".

I kao što je i najavila, definitivno nije pjevala na playback.

Osim toga, nakon Super Bowla objavljeni su datumi za njezinu turneju koja 15. travnja počinje u Beogradu, a dva dana kasnije nastavlja se i u Areni Zagreb, što znači da ćemo uskoro i mi moći uživati u ovakvom spektaklu.

Turneja "The Mrs. Carter Show" dosad je najveći pothvat glazbenice. Očekuje se da će to biti najveća turneja u opsegu od bilo koje prijašnje, a s obzirom na to da će trajati godinu dana, u drugom dijelu turneje posjetiti će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju. U prvom dijelu obuhvaća dvadeset europskih gradova, uz Zagreb i Beograd Beyonce će nastupiti i u Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Redovna prodaja ulaznica za koncert u Areni Zagreb počinje 11. veljače, a one su podijeljene u nekoliko kategorija: Behive (On Stage), Vip Experience B Stage i Parter - 370 kuna, VIP loža - 800 kuna, sjedaća mjesta po 420, 360 ili 330 kuna i gornja tribina za 220 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara