Bliži se Dan očeva: Predlažemo deset načina na koje možete tati dati do znanja da ga volite

Bliži se Dan očeva: Predlažemo deset načina na koje možete tati dati do znanja da ga volite

Foto: Shutterstock

U NEDJELJU se slavi Dan očeva. Na taj dan obilježava se očinstvo, roditeljstvo i veza koju roditelji imaju sa svojom djecom. Obično se slavi treće nedjelje u lipnju, no neke zemlje odabrale su drugačije datume za slavlje. Dan očeva počeo se slaviti 1910. godine u SAD-u. Sonora Smart Dodd osnovala je taj dan u čast svog oca, koji je sam odgojio šestero djece. Ako ste od onih koji žele svoje očeve nagraditi za ljubav i pažnju, a isto tako sve radite u zadnji čas, mi vam stižemo u pomoć s prijedlozima što kupiti u zadnji čas.

Prigodna čestitka

Za one skromnijeg džepa i velikog senzibiliteta predlažemo tematske čestitke s porukom. Poručite vašem tati da ga volite i da je vaš heroj, sigurno će biti presretan.

Teretana

Ako je i vaš tata tijekom godina nakupio par kilograma viška, iznenadite ga i uplatite mu mjesec dana u teretani. Osim što ćete napraviti nešto sjajno za njegovu formu i zdravlje, možda ćete ga pokrenuti i natjerati na vježbanje na duže staze.

Prigodna majica s porukom

Poklonite vašem ocu majicu koja mu jasno poručuje da je najbolji tata na svijetu. Na običnu bijelu majicu možete otisnuti poruku koju sami želite. Osim što je kreativno, to je i moderno te će vaš otac biti u trendu.

Fina večera

Ako vam se uopće ne da obilaziti trgovine uoči Dana očeva, onda jednostavno nazovite restoran i napravite rezervaciju samo za vas i vašeg oca. Sigurno znate koja kuhinja mu je najdraža pa ga povedite na omiljeni obrok.

Tehnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svaki tata cijenit će kvalitetan mobitel ili nešto slično što ga uveseljava. Ako je vaš otac lud za gadgetom, onda ga prigodno darujte. Sigurni smo da nećete pogriješiti.

Muška kozmetika

Parfem, losion poslije brijanja ili nešto treće, nije važno. Svaki pravi muškarac voli se kvalitetno njegovati, a ako je vaš tata u svakodnevici zaboravio na sebe, dajte mu ovaj poklon.

Ulaznice za utakmicu

Izvedite tatu na neku utakmicu. Ne mora se raditi isključivo o nogometu, vaš otac cijenit će navijanje uz vas. Poslije toga možete otići na pivo i s njim prokomentirati najbolje trenutke.

Koncert

Mnogi tate odrastali su u najboljem dobu rock'n'rolla. Provjerite kakva su događanja u vašem gradu, a ako ste u mogućnosti, razveselite ga ulaznicama za koncert i pretvorite to u zabavno druženje s vašim ocem.

Knjiga

Vaš otac voli knjige, prati određeno područje ili ima omiljenog autora? Darujte ga knjigom i napišite neku lijepu posvetu koja će ga uvijek podsjećati na činjenicu da je sjajan tata.

Obiteljski roštilj

Kupite meso i pivo, pozovite obitelj i očeve prijatelje te se proveselite. Obavezno svima dajte do znanja da je to dan za vašeg tatu te je on glavna zvijezda okupljanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara