"Bojte se obrve": Košarkaš patentirao obrvu kao zaštitni znak

"Bojte se obrve": Košarkaš patentirao obrvu kao zaštitni znak

Screenshot: YouTube

IAKO još uvijek nije u NBA ligi, košarkaš Anthony Davis itekako razmišlja o svojoj budućnosti. No, osim po dobroj igri i osvajanju prvenstva s Kentucky Wildcatsima, Davis je u košarkaškom svijetu poznat još po nečemu – svojim obrvama. Točnije, svojoj obrvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi prijatelji često su mu savjetovali da svoju poprilično istaknutu obrvu uredi ili ošiša, no nije poslušao njihove savjete. Naprotiv, učinio je nešto potpuno suprotno. Smatrajući kako će u NBA-u obrva biti njegov zaštitni znak, odlučio ju je zaštititi autorskim pravima i to kroz fraze "fear the brow" ili "bojte se obrve", i "raise the brow" ili "podignite obrvu", prenosi Daily Mail.

"Ne želim da to netko napravi zato što mu se svidjelo kod mene i onda to unovči. Odlučio sam zaštititi svoju obrvu jer je to vrlo unikatan zaštitni znak", naglasio je Davis.

Ovim činom, Davis je slijedio primjer zvijezde New York Knicksa Jeremyja Lina, koji je ponosni vlasnik uzrečice "Linsanity". A koliko su njegove obrve popularne, pogledajte i u ovom kratkom videu napravljenom u čast njegovog "brka iznad očiju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara