Bruce Jenner: Osjećam se kao žena od svoje pete godine

Bruce Jenner: Osjećam se kao žena od svoje pete godine

Foto: JLP

OČUH sestara Kardashian, Bruce Jenner, svojoj obitelji je navodno otkrio da se osjeća kao žena još od svoje pete godine, prenosi TMZ.

Bruce je kćerima kazao kako oduvijek skriva "svoje pravo ja" te da se tako osjećao i tijekom Olimpijskih igara 1976. godine kada je osvojio titulu najboljeg atletičara na svijetu.

Neimenovani, no bliski izvor obitelji Kardashian-Jenner kazao je kako se Bruce nikada ispred svoje obitelji nije ponašao kao žena pa tako ni tijekom vremena kada su njegove kćeri odrastale te da nikada nije oblačio žensku odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruce će uskoro promijeniti spol, a čini se kako je čekao da njegove kćeri odrastu prije nego li je odlučio svima priznati istinu.

Svoju obitelj je kroz dulje vrijeme pripremao na promjene kako bi imali vremena prihvatiti što se događa te sada uživa njihovu punu potporu i razumijevanje.

"Bruce će postati žena. Napokon je sretan i njegova obitelj prihvaća ono što radi. U odličnoj je fazi. Zato je ovo najbolje vrijeme za napraviti tako nešto", kazao je ranije spomenuti neimenovani izvor za People.

Također još nikome nije otkrio svoje žensko ime.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara