Bruce Jenner navodno podvrgnut osmosatnoj operaciji promjene spola

Bruce Jenner navodno podvrgnut osmosatnoj operaciji promjene spola

Screenshot: YouTube  

KAKO izvještava Radar, a prenose mnogi svjetski mediji, Bruce Jenner podvrgnut je operaciji promjene spola koja je navodno trajala osam sati i uspješno je završena. Informacija još nije službeno potvrđena od strane samog Jennera niti obitelji, no, kako javlja Radar, kirurškim zahvatom izvršena je transformacija muškog spolnog organa u ženski.

Obitelj je navodno izjavila da ga nikada nije vidjela sretnijeg, a i on sam je rekao je da presretan, no da ne zna koliko dug i naporan oporavak ga čeka, piše Radar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jenner se još ne smije pojaviti u javnosti kao žena zbog ugovornih obveza prema produkcijskoj kući koja stoji iza reality showa o njegovoj promjeni spola, čije je prikazivanje najavljeno za srpanj ove godine. Isto tako, ni članovi njegove obitelji ne smiju objavljivati nikakve detalje i materijale vezane za operaciju.

Njegovo otvoreno priznanje da je žena, kao i najavu o promjeni spola, mnogi koji se nose s istim problemom dočekali su kao inspiraciju i motivaciju. U medijima i javnosti Brucea Jennera još se uvijek oslovljava kao muškarca, kako je on sam tražio, sve dok on osobno ne objavi da je promjena spola obavljena te da je i službeno žena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara