Christian Swingers, mjesto gdje parovi vjernika mogu upoznati druge parove pa s njima prakticirati "slobodnu ljubav"

Screenshot: ChristianSwingers

RAZLOZI zbog kojih volimo internet su različiti, ali među njih definitivno treba ubrojiti činjenicu da nam pruža anonimnost kad nam je ona potrebna.

To je pak djelomično razlog što na internetu možemo naći baš sve što nam padne na pamet, ali i jako puno toga što nam nikad ne bi prošlo kroz glavu. Broj takvih "kutaka" ili stranica gotovo je neograničen, a među njih bez imalo straha možemo uvrstiti i stranicu ChristianSwingers.com.

Kao što joj sam naziv govori to je mjesto na kojem kršćanski parovi mogu pronaći druge kršćanske parove kako bi se s njima upustili u "razmjenu" partnera i seksualne odnose. Uz najavnu rečenicu: "Upoznajte lokalne kršćane swingere koji vjeruju da će otvorena i iskrena veza između njih pomoći održati brak svježim i uzbudljivim", u tekstu na naslovnici stoji: "Kršćanima swingerima stvari nisu jednostavne - često vas drugi religiozni ljudi osuđuju, zbog neznanja ili zavisti, govoreći vam da su vaš način života i ljubavna praksa pogrešni. Ali Biblija nas uči 'Ne sudi ako ne želiš da ti sude', a postoji i ona rečenica o bacanju prvog kamena... Ali, ako želite zadržati vašu privatnost i ne želite da prijatelji, suradnici ili članovi zajednice znaju da nemate problem s vjerom i slobodnom ljubavi koju dijelite s drugim parovima, ova vam stranica može pomoći! Ona je osmišljena kako bi zadovoljila potrebe pobožnih parova koji žele imati aktivan ljubavni život i dijeliti ga s drugima, u dobroj vjeri!".

Uvijek postoji mogućnost da se netko ovime samo dobro našalio, ali stranica postoji, u što se možete uvjeriti i sami. Christian Post u svom je tekstu naglasio da je u pitanju "oksimoron koji je izazvao buru u kršćanskoj zajednici" te da su kontaktirali "savjetnika za psihičko zdravlje" koji je ustvrdio da ovakva praksa može prouzročiti samo "bol".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara