CroCop se ponovno oglasio na Fejsu: Klošarluk nisam htio prešutjeti

CroCop se ponovno oglasio na Fejsu: Klošarluk nisam htio prešutjeti

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ jučer je objavom na svom profilu na Facebooku podigao podosta prašine nakon što se osvrnuo na nešto što mu se dogodilo u jednom vukovarskom restoranu.

Naime, nakon što je dobio račun, primijetio je da su mu naplatili i ono što nije naručio, a objava se pretvorila u pravi hit.

Cro Cop je novim statusom pojasnio u čemu je problem i rekao da se ne radi o novcu već o principu.

"Lijepo je vidjeti da razni portali prenose moje FB statuse kao Sveto pismo i lijepo je vidjeti da neki namjerno iskrivljuju činjenično stanje, a i lijepo je vidjeti koliko ima 'intelektualaca' i 'znanstvenika' kojima sam ja kriv jer ne dam da me netko pravi budalom. Samo sam podijelio svoje iskustvo iz dotičnog restorana jer je dotični restoran to i zaslužio i to je sve. Ali ne, javljaju se sa svojim bistrim komentarima razni debili kojima sam škrt, da što sam očekivao, besplatno možda, i bla bla, a lijepo i jasno sam sve napisao i cijena je zadnja stvar u cijeloj priči. Jednostavno, klošarluk nisam htio prešutjeti. Gazda da je samo došao i rekao 'sori', sve bi bilo O.K. Ne bih riječ rekao, ali da mi naplati 17 kava, a naručene i popijene 4, to stvarno nema smisla, a da ne spominjem ostale svinjarije. I nakon što pitam konobara: 'Dobro, pa što je ovo?', nitko živ da se došao ispričati, a kamoli da su račun korigirali, to je sramota. I sad sam ja škrtičina kojoj je puno bilo platiti! Jadno! Pa upravo sam u Vukovaru donirao novac za liječenje bolesnog dječaka, a udruge za napuštene životinje da ne spominjem!! Tužno je što se i razni idioti javljaju svojim maloumnim komentarima, razumio bih ljude koji su imali neko iskustvo, dobro ili loše u dotičnom restoranu pa da su nešto napisali o tome, ali kreteni koji nisu uopće pročitali moj status i veze s vezom nemaju, komentiraju slučaj, i to na takvoj razini da je to tragedija, a samo nisam dopustio da me netko vuče za nos. I stojim iza svake riječi napisane u svom statusu o doživljajima iz restorana! Al' dobro, psi laju karavane prolaze. Bilo pa prošlo", stoji u objavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara