Dosadila vam je klasična kuhinja? Fotieu Photenhaueru osmislio je kuharicu baziranu na - spermi!

Foto: Press Foto

DOSJETLJIVOM Fotieu Photenhaueru pala je na pamet nesvakidašnja ideja. Naime, izmislio je kuharicu sa receptima za sve one koji imaju manje osjetljiv želudac, jer  glavni sastojak oko kojeg  se recepti vrte je - sperma.

"Pomislio sam kako bi bilo dobro probati jer sperma ima vrlo sličan sastav bjelanjku jajeta koji je vrlo čest sastojak u puno jela.", izjavio je Fotie.

Kuharicu možete naći pod imenom "Prirodna žetva: recepti na osnovu sperme". U uvodu stoji objašnjenje kako je sperma vrlo hranjiva te ima prekrasnu teksturu koja je idealna za kuhanje. Kao i kod finih vina i sireva, okus sperme je također kompleksan i dinamičan.

Autor knjige se nada da će potaknuti ljude da iskoriste ovaj besplatan i vrlo dostupan sastojak koji pripremanju svakog jela daje uzbudljivu notu.

Recept za mini palačinke:

Na tavi zagrijte malu količinu ulja, a kad se ulje dovoljno zagrije - tavu maknite s vatre, u nju ejakulirajte te vratite nazad. Spermu ravnomjerno razdijelite po tavi te pecite s obje strane tako dugo dok ne poprimi oblik mini palačinki. Slobodno dodajte sol ili druge sastojke po želji pa onda probajte zagristi. Ako vam se okus sviđa - spremni ste za ovu kuharicu, ako vam se želudac digne- odustanite od daljnjih pustolovina. To smatrajte malim inicijacijskim obredom.

Aperitiv White Russian

Za izradu poboljšane verzije ovog slavnog koktela potrebni su vam: 50 ml vodke, 25 ml likera od kave, 25 ml slatkog vrhnja , čajna žličica sperme te mlijeko i led.
Led istresite u shaker , prelijte ga s vodkom i likerom, dodajte spermu i dobro promiješajte.
Poslužite u čašama za martini, a po želji dodajte mlijeko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara